Colònies a Calella de Mar

Dates: 15 i 16 de Maig.
Curs: Educació Infantil i Cicle Inicial

 

Marxem de l'escola el dimecres a les 9 del matí, ens emportem el dinar de l'escola i, per tant, aquells nens que ho vulguin han de portar carmanyola buida i coberts.
El cel és ennuvolat i la previsió del temps no és bona.

Primera parada a Calella de Mar, el far. Valorem que no cal fer la visita guiada, un cop arribem al far és tancat i només podem mirar-lo a una certa distància.
Esmorzem sota una pineda i juguem una estona. A 12 del migdia podem anar a l'alberg,
L'alberg disposa d'espais interiors prou amplis i en cedeixen un menjador/sala polivalent per poder-nos instal·lar. També hi ha un jardí, una sala de jocs i una sala amb sofàs on hi ha una televisió.
Ens instal·lem a les habitacions que són majoritàriament de 6 places. Els nens i les nenes escullen lliurament on volen dormir, juguen una estona al jardí i dinem. A la tarda, tot hi estar núvol, anem a la platja i podem estar-hi una bona estona.
Sopem i preparem el joc a la platja, que consisteix en trobar un tresor pirata.

L'endemà, el temps continua inestable. Aprofitem els espais interiors per jugar i de seguida que el temps ens ho permet sortim, en petits grups, i fem diferents propostes. Diversos grups van a la platja i un altre aprofita per passejar pel poble. Els que volen es poden quedar a l'alberg.
Dinem, recollim i abans de marxar anem a comprar un gelat per cada un/a.
 

Podeu veure l'àlbum de fotos al següent enllaç https://picasaweb.google.com/114651292448179268885/ColoniesEducacioInfantilICicleInicial?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNiLhv6ttdyBbw&feat=directlink